De eerste waar je op kunt af gaan en kijken is de grootte van de autorijschool Utrecht. Het hoeft niet alles te zeggen, maar vaak doen veel mensen dat toch nog wel. Grote rijscholen lijken vaak het professioneelst, maar heeft het probleem dat er een onpersoonlijke contact en financiële win gaat.

De tarieven van autorijlessen ligt ongeveer op de 35 euro per uur. Het is vaak de moeite waard om de uurtarieven van de autorijscholen te vergelijken. Vaak gaat men ervan uit dat je gemiddeld 35 rijlessen nodig hebt, soms kan dat echter wel oplopen van 40 tot 70 lesuren om veilig en zelfstandig op weg te rijden. Dit heeft te maken dat de ene meer aanleg heeft in het leren van autorijden dan de ander.

Bij de ene rijschool in Utrecht betaal je zelfs 45 per uur. Bij een goede vergelijking van je rijschool kan je wel 15 tot 20 euro per uur besparen. Dat is ongeveer duizend euro voor 70 lesuren wat je kunt besparen. Het is ook goed om naar de lespakketten te vergelijken, hiervoor betaal je vaak een vaste prijs voor aantal rijlessen. Bij de lespakketten zit er vaak ook een examen of zelfs een herexamen bij. Je krijgt vaak meer dan dat er losse rijlessen wordt genomen.

Een vaste instructeur

Een vaste instructeur is fijn omdat jou persoonlijke instructeur weet hoe ver jou vorderingen zijn. Voor je begint met jou rijlessen is goed om te kijken naar de voorwaarden en de manier van het rijlessen. Soms kan een afwisseling van instructeur ook fijn zijn. Omdat de manier van lesgeven toch ietsjes anders kan zijn. En dat je bepaalde instructies van de ene beter kan begrijpen. Het kan handig zijn om van tijd van instructeur te wisselen, maar dit hoeft niet voor iedereen zo te zijn.

vakbekwaamheid zit in onze naamsbekendheid, ons doel is jou in een keer te laten slagen voor het praktijkexamen! Onze instructeurs zetten zich in om samen met jou je rijbewijs te halen op de manier waar jij je het prettigste bij voelt. Onze unieke rijschool Utrecht heeft al vele leerlingen naar zijn of haar rijbewijs begeleid.

https://www.rijschooltroy.nl