Joomlaboek
Image default
Auto’s en Motoren

Waar je op moet letten bij het leasen van een Volkswagen Caddy

Een Volkswagen Caddy leasen voor privégebruik; is dat mogelijk? Het is algemeen bekend dat de Volkswagen Caddy een geliefde bedrijfswagen is, maar er zijn ook zeker particulieren die gebruik willen maken van de voordelen van deze auto van het Duitse merk Volkswagen. Er zijn enkele leasemaatschappijen te vinden die ook aan particulieren de mogelijkheid bieden om een Volkswagen Caddy te leasen. Verreweg de meeste maatschappijen bieden hier uitsluitend mogelijkheden aan ondernemingen, maar met een beetje zoekwerk kom je ook zeker uit bij een leasemaatschappij waar je als particulier een Volkswagen Caddy kan leasen.

Privé een Volkswagen Caddy leasen

Als je een Volkswagen Caddy wilt leasen voor uitsluitend persoonlijk gebruik, dan kom je uit op de leasevorm Personal Lease, ofwel Private Lease. Een groot voordeel van deze leasevorm is wel dat er meerdere voordelen voor particulieren geboden worden. Als je zakelijk een Volkswagen Caddy leaset, dan betaal je maandelijks gemiddeld tweehonderd euro meer dan wanneer je dezelfde wagen leaset als particulier. Dit is natuurlijk financieel gezien een heel aantrekkelijk voordeel. Aan de andere kant heb je ook wel met het feit te maken dat de voorwaarden voor deze particuliere leasevorm in de meeste gevallen scherper en strenger zijn, en dit zou in je nadeel kunnen werken. Natuurlijk liggen de voorwaarden ook per leasemaatschappij verschillend.

Waarom een Volkswagen Caddy?

De Volkswagen Caddy werd door de fabrikant op de markt gezet met de bedoeling dat deze ideaal zou zijn voor ondernemingen. Toch zijn er particulieren die ook graag een Volkswagen Caddy leasen. Waarom is dit? Het heeft vooral te maken met de ruimte die in dit model van Volkswagen te vinden is. Zo zijn de Volkswagen Caddy modellen bijvoorbeeld erg geliefd onder particulieren die graag meerdere honden meenemen de weg op, of die vaak veel goederen mee moeten nemen, bijvoorbeeld voor vrijwilligerswerk

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen