Joomlaboek
Image default
Auto’s en Motoren

Waarom zou ik een bedrijfsauto leasen?

Je bent op zoek naar een nieuwe bedrijfsauto. Omdat de vorige aan vervanging toe is of omdat je net met je nieuwe bedrijf bent gestart. Je hebt het merk en type al uitgezocht, die moet het worden. Maar ja, dan kijk je naar de aanschafprijs en schrik je toch wel een beetje. Best een flink bedrag, en als je dan gaat kijken wat een persoonlijke lening kost, of financiering via de dealer dan zijn dat forse bedragen waar je als startende ondernemer vaak nog niet de financiële ruimte voor hebt. Er is een betere oplossing, waar steeds meer ondernemers voor kiezen: Een bedrijfsauto leasen.

Leasen heeft heel veel voordelen

Leasen heeft ook voor een bedrijfsauto heel veel voordelen. Je weet van tevoren wat de kosten per maand zullen zijn, je komt dus niet voor verrassingen te staan. Het enige wat er nog bij komt is de brandstof, maar ook die heb je vaak voordeliger als je leaset, want daar hoort vaak een voordelige tankpas bij waarmee je bij veel pompen korting krijgt. En dan ben je dus flink voordeliger uit dan wanneer je zelf een bedrijfsauto zou hebben gekocht. Daarom gaan steeds meer ondernemers ertoe over om hun bedrijfsauto te leasen. Een bedrijfsauto leasen is in de afgelopen jaren dan ook enorm populair geworden bij ondernemers.

Hoe vind ik de goedkoopste leaseauto?

Een goedkope deal voor een leaseauto vind je gemakkelijk online. Wil je een bedrijfsauto leasen dan doe je er verstandig aan om eerst verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken, want de prijsverschillen voor exact dezelfde auto kunnen soms best groot zijn. En waarom zou je meer betalen als dat niet nodig is. Dus vergelijk de prijzen en de voorwaarden en vind op die manier de voor jou meest gunstige deal. En daarna kun je voor meerdere jaren gaan genieten van je splinternieuwe leaseauto.

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/