Joomlaboek
Image default
Beauty en verzorging

Lippen om te zoenen

Iedereen wil graag mooi zijn, logisch ook, want ons uiterlijk is een belangrijk onderdeel van wie wij zijn. Elke vrouw wil graag perfect zijn: niet te dun, niet te dik, een effen gezicht en een mooie vormen worden door veel vrouwen gezien als een droom. We zien dagelijks modellen op tijdschriften en op TV waar we stapel jaloers op worden, puur omdat het lijkt alsof hun lichaam op maat is gemaakt.

Het gezicht is het eerste wat iemand van je ziet en bovendien het meest belangrijk als het gaat om het vormen van de eerste indruk. Veel vrouwen besteden daarom de meeste aandacht aan hun gezicht: waar kleding de rest vorm kan geven, is dit bij het gezicht een stuk lastiger. Een veelgehoorde klacht van vrouwen van alle leeftijden is dat ze vinden dat hun lippen te dun zijn en dat ze graag de lippen van Angelina Jolie of Jessica Alba zouden willen hebben, omdat die van hen simpelweg te dun zijn.

Een goede oplossing is make-up: met de juiste techniek is het makkelijk om de lippen meer volume te geven en ervoor te zorgen dat we er beter uitzien. Maar als we bijvoorbeeld gaan zwemmen, of samenwonen met onze partner, is het onmogelijk om altijd make-up op te hebben. Gelukkig staat de vorm van je lippen niet al bij je geboorte vast: een lipbehandeling behoort ook tot de mogelijkheden. Op faceland.nl worden allerlei lippenbehandelingen aangeboden. Eén daarvan, waardoor volle lippen met fillers worden gecreëerd, heeft als bijkomend voordeel dat je op deze manier ook gelijk af bent van de kleine rimpeltjes en je slappe mondhoeken weer rechtgetrokken worden. Dit is ideaal, want het wordt allemaal gedaan in één behandeling. Zo simpel kan het tegenwoordig zijn. Gelukkig maar, want iedereen verdient het beste, ook de lippen die ze graag zouden willen hebben: lippen om te zoenen!

http://faceland.nl/