Joomlaboek
Image default
Beauty en verzorging

Veilig je wenkbrauwen kleur geven bij microblading Utrecht

Je wenkbrauwen krijg je bij je geboorte. Je kunt er niets aan doen hoe je haartjes groeien, in welke vorm en in welke hoeveelheid. Als je wens is om volle wenkbrauwen te hebben, maar van nature heb je dit helaas niet, kan je kiezen voor een behandeling bij microblading Utrecht

Natuurlijke wijze

Microblading Utrecht zorgt ervoor dat je wenkbrauwen op een zo natuurlijk mogelijke manier worden aangevuld tot de maat en vorm naar jouw eigen wensen. Op een bepaalde manier, met technieken die zijn getest werkt microblading Utrecht tot het mooiste resultaat. Een permanente pigmentatie van je wenkbrauwen. Doordat er bij microblading Utrecht mensen werkzaam zijn die veel ervaring en kennis hebben in dit vak, kun je er op vertrouwen dat jouw wenkbrauwen op een zo professioneel mogelijke manier worden opgevuld en gepigmenteerd. 

Dunne pen

Bij microblading Utrecht wordt er gebruik gemaakt van een pen die over enorm dunne naaldjes beschikt. Doordat er gewerkt wordt met deze nauwkeurige pen, zorgt dat ervoor dat de wenkbrauwen erg natuurlijk blijven. Doordat je microblading gebruikt om je wenkbrauwen voller te maken, heb je niet elke dag meer veel werk aan het bijtekenen van je wenkbrauwen met een potlood. Bij microblading heb je iedere dag precies dezelfde wenkbrauwen, wat een verschil is met een potlood. Wanneer je namelijk zelf je wenkbrauwen iedere dag moet tekenen, kan je bijna nooit precies hetzelfde maken. Door de ervaring van de medewerkers bij microblading Utrecht, wordt u uitstekend geadviseerd in de maat en vorm van de wenkbrauwen die goed past bij uw gezicht. 

Advies

Voorafgaand aan de behandeling bij microblading Utrecht, wordt er samen met jou gekeken naar je wensen en behoeften. Microblading Utrecht geeft vervolgens een advies. Iedere type huid is geschikt voor het laten microbladen van de wenkbrauwen. Bij mannen en vrouwen kan microblading Utrecht dan ook mooie wenkbrauwen maken.