Joomlaboek
Image default
Beauty en verzorging

Wat doet de afslankband voor je?

Steeds vaker zie je ze langskomen, mensen die met een afslankband om sporten. Dit noemen ze ook wel een waist trainer. Een waist trainer zou het verbranden van vet bevorderen tijdens het sporten. Je zou er dus sneller van afvallen. Dit is een fijne gedachte, maar werkt het ook echt?

 

Je hebt afslankbanden in verschillende soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld de Waist trainer corset. De naam zegt het al, deze draag je als corset. Een corset die je helpt bij het afvallen. Normaal denk je bij een korset gelijk aan zo’n ding wat vrouwen in de 18e eeuw droegen om slanker te lijken. De afslankband heeft niet als doel om slanker te lijken, het moet je ook daadwerkelijk slanker gaan maken. Je hebt naast het corset ook een Waist Trainer Vest. Deze draag je juist om je hele lichaam in plaats van enkel je taille.

 

Maar de vraag rest nog, werkt het nou wel echt? Verbrand je nou echt meer vet dan wanneer je sport zonder corset of vest? Een waist trainer helpt je ook bij je houding tijdens het sporten. Dit maakt dat je effectiever sport en dus sneller vet zal verbranden en spiermassa zal aankomen. Een ander groot voordeel van het dragen van een afslankband is dat het je eetlust vermindert. De afslankband is aan de strakke kant waardoor je maag minder uit kan zetten wanneer je grote maaltijden eet. Daardoor zul je dus een stuk minder eten nodig hebben wanneer je een band draagt.

 

Wanneer je begint met de waist trainer dragen zal deze je ook meer zelfvertrouwen geven omdat je er slanker uitziet, je borsten groter lijken en je rug rechter staat. Natuurlijk is het doel om ook daadwerkelijk slanker te worden maar een steuntje in de rug, letterlijk en figuurlijk, is natuurlijk altijd fijn.

 

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/