Joomlaboek
Image default
Hobby en vrije tijd

Een spannend rondje karten nabij Delft

Wilt u graag een rondje gaan karten met een groep vrienden, familie of collega’s? Ga dan eens langs bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk. Deze specialisten beschikken over een uitdagende kartbaan die zelfs de meest ervaren bestuurders tot het uiterste drijft. De baan is ruim 1,3 kilometer lang en bestaat uit meer dan 25 uitdagende bochten, meerdere verhogingen en bruggen. Het is dan ook de ideale plek om uw vrienden, familie of collega’s uit te dagen voor een spannend rondje karten in de buurt van Delft. Gaat u de uitdaging aan? Neem dan direct contact op met de ervaren medewerkers van Van der Ende Racing Inn in Poeldijk en stel een passend arrangement samen. U geniet hierdoor van een spannend rondje karten in de buurt van Delft tegen een scherpe prijs.

Geniet van diverse andere activiteiten

Wilt u het karten combineren met een andere activiteit, zodat u een dagvullend programma kunt organiseren bij dit partycentrum in de buurt van Delft? Overweeg dan eens om te gaan minigolfen bij deze specialisten. Zij hebben een prachtige baan, waarbij iedere ruimte een ander uniek interieur heeft. U waant zich bijvoorbeeld in een prachtige onderwaterwereld, waarna u de verschillende dieren in de jungle bekijkt. U verbaast zich vast en zeker over de uiteenlopende thema’s tijdens het minigolfen. Bent u toch op zoek naar iets anders? Besluit dan om te gaan lasergamen. U bevindt zich dan in een oude, verlaten haven vol met spannende geluids-, rook- en lichteffecten. U komt er hier gegarandeerd achter wie van uw gezelschap de beste schutter is.

Ga eens langs

Klinken deze verschillende uitjes u goed in de oren? Neem dan contact op met de specialisten van Van der Ende Racing Inn in Poeldijk en bespreek de mogelijkheden. De medewerkers helpen u graag om een arrangement samen te stellen om te gaan karten in de buurt van Delft.

https://www.vanderende.com/