Joomlaboek
Image default
Hobby en vrije tijd

Laat je kinderen genieten in dit mooie vogelpark in Nederland

Je kunt een leuke dag met de kinderen doorbrengen in een prachtig vogelpark in Nederland. Hier kan het hele gezin kennismaken met verschillende soorten vogels van groot tot klein. In het park wonen pinguïns, roofvogels, pelikanen en flamingo’s maar ook kleinere soorten. Als de kinderen zich even willen uitleven dan kan dat in de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland die eveneens in het park gevestigd is. Het park heeft ruime openingstijden en is het hele jaar door te bezoeken.

Geniet van het buiten zijn

Zowel voor kinderen als voor volwassenen is buiten zijn goed voor de gezondheid. Dat kan volop als je een bezoek brengt aan Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Hier vind je niet alleen het mooiste vogelpark van Nederland, maar ook die ongelooflijk leuke buitenspeeltuin, uniek in Zuid-Holland. De vogels worden op verschillende momenten op de dag gevoerd. Je kunt daar bij zijn, een verzorger geeft uitleg en beantwoordt vragen over het desbetreffende ras. Daarnaast zijn er, naast de gave speeltuin, ook demonstraties met roofvogels die je kunt bijwonen.

Een leuk uitje met het hele gezin

Op de website van Vogelpark Avifauna kun je alvast een voorproefje bekijken van wat je te zien krijgt en wat er te beleven is in dit mooie vogelpark in Nederland. De kinderen kunnen alvast zien hoe leuk de grote buitenspeeltuin in Zuid-Holland eruit ziet. Als het regent en buiten spelen geen optie is dan is er altijd nog de overdekte hal met een geweldige draaimolen, botsauto’s en nog veel meer. Bestel je toegangstickets alvast online. Je bent dan goedkoper uit en je hoeft bij aankomst niet aan te sluiten in de rij bij de kassa van het park. Er is voldoende parkeergelegenheid en het park is ook met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Verdere praktische informatie die handig kan zijn bij je bezoek aan het park vind je op de website.