Joomlaboek
Image default
Mode en Kleding

Een push up bh voor iedere maat

Een push up bh voor iedere maat

 

Bij veel vrouwen heerst nog altijd de gedachten dat een push up bh enkel en alleen is bedoeld voor het groter doen laten lijken van de borsten. Uiteraard speelt dit wel een klein beetje een rol, maar dit is absoluut niet waar deze bh voor is bedoelt. Wel was het zo, dat er enkele jaren geleden een periode is geweest waarin veel jonge meiden ervoor kozen een push up bh te dragen, met als reden dat ze daardoor een grotere cupmaat hadden. Ontzettend zonde, want tijdens de gymles tijdens het omkleden vielen ze natuurlijk meteen door de mand. Met als gevolg dat ze vaak tot in lengte van jaren hiermee werden gepest. Uiteraard is hier ook een taak weggelegd voor de ouder, maar die hebben er niet altijd zicht op.

 

Push up bikini

 

Niet alleen kun je een push up bh kopen, maar zijn er ook push up bikini’s. Eén van de voorbeelden die je in push up uitvoering kunt krijgen, dat is de freya bikini. Veel vrouwen kiezen ervoor, niet om de borsten te laten liften, maar juist om ervoor te zorgen dat de vorm mooi blijft en de bikini niet doorschijnt. Vooral wanneer je bikini nat is geweest, vormt de cup zich helemaal om je borst, waardoor je vormen direct zichtbaar zijn. Doordat een bh met push up is voorzien van vulling, heb je hier dus geen last van. Vooral voor jonge meiden is dit een stuk prettiger omdat ze anders het gevoel hebben dat ze worden bekeken.

 

Tegenhanger van de push up bh

 

Een push up bh zorgt er juist voor dat je borsten worden gelift, een bralette daarentegen doet het tegenovergesteld. Je vraagt jezelf nu vast af, wat is een bralette? Een bralette bh is is een bh zonder beugel en zonder voorgevormde cups. In principe is het dus niets meer dan alleen een lap stof in de vorm van een bh. Uiteraard is dit prima om te dragen, maar ondersteuning biedt het niet. Je ziet bij deze bh namelijk juist de vrouwelijke vormen, aangezien de bh is gemaakt van een extra dunne stof.

 

Sport bh met push up

 

Voor de echte sportliefhebbers zijn er ook sport bh’s met extra ondersteuning. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld een sport bh high support, maar ook een sport bh met push up behoort tot de mogelijkheden. De reden waarom veel vrouwen kiezen voor een sport bh met push up, is vaak toch net dat stukje extra ondersteuning door de vulling welke in deze bh aanwezig is.