Joomlaboek
Image default
Mode en Kleding

Populariteit van zilveren enkelbandjes

Ze zijn te zien bij beroemdheden en zelfs bij je vrienden, maar zijn zilveren enkelbanden raar? Zijn er voordelen aan deze accessoires? Het antwoord is ja en nee. Zilveren enkelbanden zijn niet raar, maar ze zijn een van de meest voorkomende accessoires bij mensen. Iedereen die de Ramayana of Mahabharata heeft gelezen, weet dat de Pandavas en Draupadi tijdens hun ballingschap een slangengodin genaamd Veena droegen. Tijdens hun ballingschap droegen de Pandavas een zilveren enkelband genaamd “kadvi,” waarvan men geloofde dat die hen door Dronacharya was gegeven als teken van geluk. Als ze goed genoeg waren voor de Pandavas en Draupadi, moeten ze ook goed genoeg zijn voor u! Hier zijn drie redenen waarom je een zilveren enkelband zou moeten kopen.

Goed voor de huid

Er zijn geen huid- of lichaamsgeuren verbonden aan zilver. Het is een antibacterieel metaal dat alle soorten bacteriën en schimmels elimineert, ook die welke verantwoordelijk zijn voor voetgeur. Mensen met een gevoelige huid die merken dat andere metalen zoals koper, goud en nikkel hun huid verkleuren, hebben baat bij het dragen van zilveren enkelbanden. Het verkleurt de huid niet en is een antimicrobieel metaal dat alle soorten bacteriën en parasieten elimineert, ook die welke vieze geurtjes veroorzaken. Zilveren enkelbanden zijn gunstig voor mensen met een gevoelige huid die vinden dat andere metalen zoals koper, goud en nikkel hun huid aantasten. Voetgeur kan worden voorkomen en infecties kunnen worden vermeden door het gebruik van zilveren enkelbanden. Mensen met een gevoelige huid die irritatie ondervinden van het dragen van andere metalen zoals goud kunnen baat hebben bij het dragen van zilveren enkelbanden. Een van de grootste voordelen van zilver is het natuurlijke antibacteriële middel dat 99% van alle bacteriën elimineert. Zilver is een prachtig metaal om infecties te voorkomen. Het heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen die in veel medische centra worden gebruikt. Zilveren enkelbanden kunnen door hun antibacteriële eigenschappen voetgeur en ziekte voorkomen. Zilver tast de huid niet aan en is een goede optie voor mensen die allergieën hebben en vinden dat goud een allergische reactie veroorzaakt.

Alle voordelen

Omdat zilver zo’n licht metaal is, is het uiterst comfortabel om te dragen. Het is veel lichter dan andere metalen zoals goud, die niet zwaar aanvoelen op je lichaam. Een enkelband kan worden gekocht in verschillende gewichten. Het is zacht en beschadigt uw huid niet. Het is uiterst zacht en zal uw huid niet irriteren. Een koperen enkelband geeft geen rode uitslag en irriteert de huid niet, in tegenstelling tot een zilveren enkelband. Koper wordt niet zo snel dof als andere metalen. Bij langdurig gebruik blijft zilver glanzen en ziet het er als nieuw uit, dankzij zijn weerstand tegen oxidatie en vuil. Dit betekent dat het u niet alleen koel houdt, maar ook gehydrateerd. Bezoek de website van QuickJewels om meer te weten te komen over zilveren sieraden.

https://www.quickjewels.nl/