Joomlaboek
Image default
Onderwijs

Een prachtig cursusaanbod bij De eerste verdieping

Een NLP practitioner opleiding, een training op het gebied van coachen met impact en een workshop body mind. Zomaar drie voorbeelden van cursussen waar jij binnenkort mee kunt starten. Er zijn in totaal 11 opleidingen en 10 workshops om uit te kiezen. Een opleiding neemt meerdere (dagen of) weken in beslag. Een workshop duurt 1 dag of avond.

We lichten de NLP practitioner training toe. Een vooropleiding is niet vereist. Iedereen die bezig is met persoonlijke groei is welkom om mee te doen. Groei is natuurlijk een breed begrip. Waar we op doelen is bijvoorbeeld ontplooiing op werkgebied, verdieping in persoonlijke relaties en verwerking van belemmerende ervaringen uit het verleden.

In alle gevallen begint het met een betere relatie met jezelf. Wie ben je in de kern van je wezen? Wat zijn jouw belangrijkste waarden en normen? Wat is je grootste passie? Wat zijn belangrijke doelen waar je naar wilt streven? Als je dit soort vragen eenmaal hebt beantwoord, zul je verder groeien. Als mens, als zoon / dochter, als vader / moeder, als vriend / vriendin, als collega, als professional et cetera.

Persoonlijke groei

Zou jij graag een start maken met persoonlijke groei zoals hierboven omschreven, maar ontbreekt het je nu aan tijd? Misschien is het een idee te beginnen met een eendaagse NLP workshop. De workshop wordt vrijwel iedere maand gegeven. Steeds op verschillende dagen, zodat alle geïnteresseerden kans krijgen aan te sluiten.

Tijdens de workshop maak je kennis met de NLP-basisprincipes. Je zult veel leren over je drijfveren, gedrag en gevoelens. En je zult ontdekken wat het uiteindelijk kan betekenen als je echt goed naar jezelf gaat kijken en echt goed naar jezelf gaat luisteren. En smaakt het naar meer dan krijg je een gratis coachsessie aangeboden. Daarin spreek je één-op-één met een van de trainers van De eerste verdieping. Samen vogelen jullie uit welke opleiding het best bij jou past en hoe je een optimaal resultaat uit die cursus kunt halen.

https://www.1e-verdieping.nl