Joomlaboek
Image default
Zakelijke dienstverlening

Container nodig voor uw bedrijf? Ook als zakelijke klant zijn wij de containerspecialist!

Huur een container als een zakelijke klant. 

Heeft u een bedrijf, bent u ondernemen of runt u een afdeling van een bedrijf en heeft u afval wat u graag kwijt wilt. Wij kunnen u helpen met het wegwerken van al uw afval en vuil. Als containerspecalist van regio twente kunnen wij al uw afval op een gebruiksvriendelijke manier wegwerken. Ook geldt dit voor particulieren. Wilt u graag meer weten hoe u als bedrijf-zijnde al uw afval kwijt kunt? Leest dan nu verder.

Hoe uw afval wegwerken

Voordat we aan de slag gaan willen u graag wat tips geven. Om uw vuil kwijt te kunnen dient u eerst een container te reserveren via onze webshop. Op onze webshop kunt u in het topmenu kiezen uit container huren, waarna u op een speciale pagina landt betreffende de containers die wij aanbieden. Nadat u weet hoeveel kuub afval u mogelijk kwijt wilt kunt u een reservering plaatsen door op de afbeelding en op reserveer nu te klikken (gele button). Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen en u contacteren op binnen werkdagen. Ook kunnen wij uw aanvraag op een zaterdag in behandeling nemen.

Huur nu een container voor uw bedrijf

Werkt u aan een bouwproject van een half jaar of een jaar? Dat kunnen wij u ook helpen met onze containers. Wij kunnen de containers voor een langere tijd voor u reserveren waarbij wij periodiek de containers legen en weer leeg terugbrengen. U kunt vervolgens weer verder met al uw bouwprojecten en al uw afval makkelijk kwijt.

Meer informatie over het huren van een container?

Graag meer informatie voordat u een container wil gaan huren? Dat kan, neem hiervoor container met ons op via onze contactpagina en wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar, van maandag tot en met zaterdag kunt u ons gerust bellen. Container nodig als zakelijke klant? Kijk niet verder en reserveer nu! 

 

http://www.busschercontainers.nl/container-huren/