Joomlaboek
Image default
Marketing

E-conomy voor een unieke samenwerking

Als je  online goed vindbaar wilt zijn binnen de zoekmachine van Google is het enorm belangrijk dat je hier ook voldoende tijd in steekt, dit wordt door veel bedrijven nogal eens onderschat. Je kunt er zelf voor zorgen dat je online vindbaarheid wordt verbeterd, vaak wordt seo uitbesteden aan bedrijven die de benodigde kennis en ervaringen hebben binnen het vakgebied ‘online marketing’. 

Online marketing bureaus zijn er in alle soorten en maten, het is de kunst om de goede van de slechte te onderscheiden maar hoe doe je dat? Dit is enorm lastig want veel bedrijven kiezen toch snel voor de goedkoopste aanbieder terwijl dit zeker in de meeste gevallen niet de beste is. Het is dus belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een bedrijf en verder kijkt dan alleen naar de prijs. Het is ook belangrijk om over het internet te surfen naar recensies en ervaring van huidige/eerdere klanten, aan de hand daarvan kan je een beetje een inzicht krijgen om wat voor organisatie het gaat.

Het is zo dat de meeste bedrijven zo min mogelijk geld kwijt willen zijn aan SEO, dit strookt echter niet helemaal met de wensen en behoeften van deze bedrijven. Hoe minder geld je er voor uit trekt des te geringer zal het resultaat zijn. E-conomy is een bedrijf waar je terecht kunt voor allerlei verschillende pakketten, dus in principe is er voor ieder budget wel iets beschikbaar. Met het goedkoopste pakket kun je al een positief effect voor je website genereren maar als je echt op de langere termijn resultaat wilt zien is het belangrijk om hier wel een groter budget voor uit te trekken. De meeste bedrijven kiezen voor het tweede pakket, hiermee kun je al aardig wat positieve verandering zien ten opzichte van de situatie in het verleden van jou bedrijf.

 

http://www.economy.nl/