Joomlaboek
Image default
Woning en Tuin

Een eiken vloer? Lang niet gek

Ligt er nog een oude vloer bij u in huis die er echt niet meer mee door kan? Of bent u gewoon toe aan een nieuwe? Heeft u dan al gedacht een een eiken vloer! Een eigen kenmerk van een eiken vloer is dat een eiken vloer een ontzettend warme en modieuze uitstraling heeft. Bent u benieuwd maar meer voordelen van deze soort vloer? Lees dan gerust verder.

Een eiken vloer duur? Dacht het niet!

Vaak is de eerste gedachten die bij mensen te binnen schiet bij een goede houten vloer ,waar onder een eiken vloer, is dat ze ontzettend duur zijn. Dit is echter alles behalve waar, de prijs kwaliteit verhouding van eiken vloeren is ontzettend hoog en steekt met kop en schouders boven andere vergelijkbare vloeren uit! Dit komt omdat de vloeren van ons bedrijf ontzettend lang mee gaat. Doordat u bij Bax Houthandel meteen bij een groothandel inkoopt laten we een paar schakels uit de bedrijfskolom weg. Hierdoor worden geen extra marges toegevoegd op onze producten door bijvoorbeeld winkels. Hierdoor zult u een aanzienlijk deel op het aankoop bedrag besparen.

Een eiken vloer niet duurzaam? Wederom niet waar!

Als we toch al zo lekker bezig zijn is het tijd om het volgende onjuiste gedachte over eiken vloeren de wereld uit te helpen. Dit is de vraag of eikenhouten vloeren wel goed zijn voor het milieu en of ze wel duurzaam zijn. Nou wij van Bax Houthandel kunnen u 1 ding garanderen, ook dit is alles behalve waar. Het is namelijk zo dat als de eiken vloeren goed onderhouden worden u de vloeren van Bax Houthandel maar 1 keer in de 100 jaar hoeft te vervangen. We kunnen u zelfs garanderen dat de eiken vloeren van Bax Houthandel duurzamer zijn dan vergelijkbare vloeren. Dit omdat de productie van hout koolstof neutraal is en een onderzoek van de Universiteit van Wageningen wees er op dat de productie van eiken vloeren minder water en energie nodig hebben dan andere vloeren. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is kunnen we u garanderen dat zelfs aan het einde van de levenscyclus van een eiken vloer de vloeren opnieuw duurzamer zijn dan andere vloeren. Dit omdat eiken vloeren ontzettend makkelijk gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld brandstof recycling.

Bent u geïnteresseerd? Kom dan gezellig langs in 1 van onze showrooms in Utrecht, Amsterdam, Barneveld of Zoetermeer. Wilt u liever eerst een offerte ontvangen of telefonisch contact met ons opnemen klik dan gerust op de link hieronder of bel.


Kijk voor meer informatie op baxhouthandel.com.