Joomlaboek
Image default
Woning en Tuin

Wil je een serre aan huis?

Een serre aan huis laten bouwen klinkt heel duur maar dit is het tegenwoordig niet. Met een gemiddelde inkomen is het tegenwoordig al mogelijk om een serre aan huis te laten bouwen. De kosten voor het bouwen van de serre is nu veel lager dan het vroeger was door lagere kosten.

Techniek is nu erg ver gevorderd en dit is zeker waar in de bouwsector. Een gewone appartement bouwen duurde vroeger jaren en nu word een wolkenkrabber in de helft van die tijd neergezet. De gewone appartementen staan er vaak al binnen een jaar. Kortom bouwen gaat dus een stuk sneller en het kost ook minder geld. Een kleine project als een serre aan huis is dan ook binnen een weekje gedaan.

Het enige wat tijd in beslag neemt is het ontwerpfase en als het ontwerp er eenmaal is word de serre binnen een week neergezet. Zo is het al mogelijk om vanaf het moment dat je de offerte aanvraagt tot de serre er staat een maand verstrijkt. Doordat een bouwbedrijf het zo snel kan bouwen kost het ook flink minder. Tussen de bouwbedrijven is er wel een groot verschil en daarom is het altijd verstandig om een offerte aan te vragen voordat je met iets akkoord gaat.

Serbo.nl

Serreaanbouw.nl

Tuinmaximaal.nl