Joomlaboek
Image default
Auto’s en Motoren

De mooiste bedrijfswagens lease je nu online

bedrijfswagen leasen en bedrijfsauto leasen 

Heb jij ook al vaak verlekkerd naar de advertenties voor mooie bedrijfswagens gekeken met het idee “ik wou dat ik me dat kon veroorloven voor mijn bedrijf?”. Maar ja, een bedrijfswagen kopen vraagt een grote investering en vaak is dit een onoverkomelijke hindernis, zeker voor een klein bedrijf. Maar er is nu al enige tijd de mogelijkheid om een bedrijfswagen te leasen en dat opent mogelijkheden die voorheen niet beschikbaar waren. Wellicht komt op deze manier een bedrijfswagen leasen ook voor jou binnen handbereik.

De kosten zijn voor veel ondernemers goed op te brengen

Omdat je een bedrijfsauto via je zaak kunt leasen zijn de kosten vaak geen onoverkomelijk probleem. Privé leasen is vaak lastiger omdat de kosten dan ook doorwerken in bij voorbeeld het aanvragen van een lening of een hypotheek. Als je een bedrijfswagen via je bedrijf leaset heeft dit geen gevolgen voor je privé situatie als het om de financiën gaat. Omdat je de kosten van een bedrijfswagen kunt opvoeren als je aangifte inkomstenbelasting doet kun je hier nog wat op besparen, mits je uiteraard kunt aantonen dat je de auto vrijwel uitsluitend voor het werk gebruikt. Hier valt woon-werkverkeer onder en verder alle kilometers die je moet maken om klanten te bezoeken of leveranciers.

Leasen is veel aantrekkelijker dan kopen

Leasen heeft veel voordelen boven kopen. Een bedrijfsauto kopen is een grote investering ineens, als je kiest voor leasen betaal je een vast bedrag per maand, dit is een veel minder grote financiële belasting die dus veel gemakkelijker is op te brengen. Daarom zijn veel ondernemers enthousiast over de mogelijkheden die het leasen van een bedrijfsauto hen biedt. Zo komt het dat het leasen steeds populairder is geworden in de afgelopen jaren. Daar komen dan ook nog de fiscale voordelen van leasen bovenop en het is duidelijk waarom bedrijven hier steeds vaker voor kiezen

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/