Joomlaboek
Image default
Bedrijven

20ft container opbouw

20 voet container, binnen een paar minuten opgebouwd

 

Iedereen heeft weleens een extra opslagplaats nodig in de tuin of naast het huis. De 20 voet container van snelbouwcontainer is de ideale oplossing voor mensen die meer ruimte nodig hebben maar niet hun huis willen volstoppen. Zo kan de container met zijn 20 voet container lengte veel verschillende voorwerpen opslaan. Met een lengte van 5.88 meter is de 20 voet container ook prima te gebruiken voor het maken van een eigen werk- of studioruimte naast je huis. Zo kan je bijvoorbeeld een extra schuur van worden gemaakt waarin alles droog en veilig opgeborgen staat. De opties waarvoor een 20 voet container gebruikt kan worden zijn eindeloos.

 

Een 20 voet container bestellen

 

De 20 voet container kan worden besteld via de website van snelbouwcontainers. Op snelbouwcontainers.nl kan worden gekozen tussen het kopen of het huren van de 20 voet container. De kosten voor een 20 voet container hangen natuurlijk af van de keuze of je de container wil kopen of dat je de container wil huren voor een bepaalde tijd. Wanneer u een container besteld bij snelbouwcontainers zal direct dezelfde week nog een afspraak worden gemaakt voor de gewenste levertijd en locatie. Wanneer het zo ver is zal de container worden afgeleverd en worden opgezet bij de locatie der keuze.

 

Hoeveel pallets passen er in een 20 voet container

 

De 20 voet container van snelbouwcontainer zijn de grootste modellen die op de site worden aangeboden. Om het duidelijker te maken hoeveel ruimte er in een 20 voet container zit kan de volgende vraag worden beantwoord: hoeveel pallets passen er in een 20ft container. Een pallet van standaardformaat (1000×1200) zal 9-10 keer in de 20 voet container passen. De kleinere euro pallets met een 800×1000 afmeting zullen 11 keer in de container passen. Wanneer u nog meer ruimte nodig heeft voor het opslaan van pallets kan er worden gekozen om tweemaal een 20 voet container te bestellen waardoor u bij elkaar een 40ft container hebt en rond de 20 pallets kan opslaan.

 

Kleinere 10ft container bestellen

 

Wanneer een 20 voet container te groot is voor uw situatie kan er altijd nog worden gekeken naar de kleinere 10ft containers van snelbouwcontainer. Het formaat is makkelijker plaatsbaar dan de grotere 20 voet container. De afmetingen 10ft container zijn als volgt: 2,97 m lengte bij 2,44 m breedte bij 2,59 m hoogte. Deze 10ft container is uitermate geschikt voor als u iemand met niet te veel ruimte maar toch een extra opbergplek of werkruimte wil realiseren. De 10ft container is iets goedkoper dan de grote 20 ft container, daardoor kunnen kleinere ondernemers of hobbyisten deze ook betalen en genieten zij van een container van goede kwaliteit.

 

De voordelen van een 20 voet container van snelbouwcontainer:

–          Snelle levertijd en service

–          Beschikbaar in heel Nederland

–          Grote container voor gegarandeerd de laagste prijs

–          Fabrieksgarantie van 10 jaar

–          Makkelijk in elkaar te zetten en weer uit elkaar te halen

 

Adres: Warmoeziersweg 20

Telefoonnummer: 085-0685590/ 010-5220544

Laagste prijsgarantie/ 10 jaar anti roest garantie

https://www.zelfbouwcontainer.nl/