Joomlaboek
Image default
Bedrijven

Ontdek waar je de beste stekjes voor verse aardbeien kunt kopen

Wil je bij jou thuis of met jouw onderneming de beste aardbeien telen om tijdens de zomer van te genieten? Vertrouw dan op de kwaliteit van www.vandenwijngaart.nl, waar je de beste aardbeienplanten kunt kopen, haast het hele jaar door. Je vindt in het assortiment van deze onderneming diverse planten van enkel de beste merken. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit en weet je dat de aardbeien voor langere tijd goed blijven. Deze teler stelt diverse aardbeienplanten beschikbaar aan hun B2B klanten, maar ook als particulier kun je hier af en toe kwalitatieve stekjes kopen om zelf aardbeien te kweken. Zo geniet je van een heerlijk vers product met een heerlijke smaak en een prachtige rode kleur.

Kies de stekjes en planten die aansluiten op jouw wensen

Dankzij de diverse sorteringen die het team van Van den Wijngaart B.V. in Ulvenhout gebruikt voor het samenstellen van de aardbeienplanten die je bij hen kunt kopen, zit er altijd een perfecte optie voor jou bij. Daarbij steekt het team van deze teler veel tijd en energie in het creëren van de beste omstandigheden zodat jij kwalitatieve stekjes voor aardbeien kunt kopen. Zo worden de stekvelden met ruggen eind september al klaargelegd en wordt dit met de andere stek- en vermeerderingsvelden in het voorjaar gedaan. Deze velden zijn goed afgedekt met het juiste vliesdoek en een folie, zodat je al vanaf half juli aardbeienplanten en stukjes kunt kopen.

Ontdek de uitzonderlijke kwaliteit van planten van deze teler

Ben jij benieuwd welke aardbeienplanten je allemaal bij Van den Wijngaart B.V. in Ulvenhout kunt kopen, of heb je interesse in stekjes om zelf jouw eigen aardbeien te verbouwen? Bekijk dan snel de website van deze gespecialiseerde teler. Hier vind je een handig overzicht van de beschikbare aardbeienrassen en wanneer deze verkrijgbaar zijn bij de teler. Als je liever een aardbeienplant op maat laat samen stellen, kun je eenvoudig telefonisch contact opnemen met deze specialisten of hun contactformulier invullen.