Joomlaboek
Image default
Bedrijven

Met Led Design Holland bereikt u echt resultaat

Besparen op LED winkelverlichting of LED verlichting bedrijfspand? Huur Led Design Holland in, dan valt de jaarlijkse energienota voortaan een stuk lager uit!

Een recent succesvol project van Led Design Holland is dat voor SNL Group. SNL is een gevestigde naam als het om metaal gaat. De coöperatie levert zowel metaal- als machinebouwoplossingen. U kunt hierbij denken aan losse componenten en onderdelen, maar ook aan complete maatwerksystemen. In totaal heeft SNL Group 4 vestigingen – waaronder Schijndel en Wijchen – met een professioneel machinepark en over de 100 werknemers. De reden dat SNL Led Design Holland inschakelde? Er was behoefte aan een energiebesparingscalculatie en een lichtplan op maat. De concrete doelstellingen waren: het energieverbruik omlaag brengen en de lichtomstandigheden waar dagelijks bij gewerkt wordt naar een hoger plan tillen. De calculatie en het plan zijn opgesteld en uitgebreid besproken met SNL Group. Na goedkeuring zijn de led-armaturen ingekocht en geïnstalleerd.

Wat is er daadwerkelijk gedaan? De vijf bedrijfshallen van de vestiging Schijndel zijn uitgerust met moderne led solutions. Die bestaan onder meer uit lichtlijn-armaturen en led Tri-proof lampen met een IP65 stof- waterbestendige behuizing. Deze leds zullen jarenlang voor uitstekend licht zorgen. De veiligheid in de hallen en het werkplezier en -comfort van het personeel zijn toegenomen. Ook in de bedrijfshal in Wijchen werden de oude lampen door zuinige led-exemplaren vervangen. Wat is er uiteindelijk bereikt door Led Design Holland?

  • 62% besparing op het stroomverbruik;
  • de investering die gedaan is in led, zal in 2,7 jaar volledig zijn terugverdiend.

Led Design Holland werkt zeker niet alleen voor de industrie. Andere sectoren waar de medewerkers ervaring in hebben zijn kantoren, Retail, showroom, outdoor, horeca en Verenigingen van Eigenaren. Bent u werkzaam in een van deze bedrijfstakken en gaat u Led Design Holland in de hand nemen? Gefeliciteerd, u gaat aanzienlijk besparen op het stroomverbruik. Benieuwd hoeveel dat zal zijn? Op www.leddesignholland.nl kunt u 24/7 een berekening maken. Vult u in de tool het aantal lampen, het Wattage en het aantal uren dat de lampen per dag branden in. Er verschijnt vanzelf een bedrag: zoveel gaat u jaar in jaar uit minder betalen.

https://www.leddesignholland.nl/