Joomlaboek
Image default
Bedrijven

Kerstverlichting woonkamer

Het versieren van je woonkamer kan zeker niet ontbreken tijdens kerst. Daarom is het belangrijk dat je bent voorzien van genoeg kerstverlichting. Het is belangrijk dat de verlichting doet aan waar jij het voor wilt gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld handig als er voor tuinverlichting een tijdschakelaar bij zit of een afstandsbediening. Om je huis een sfeervol effect te geven is het leuk om gebruik te maken van veel verschillende soorten verlichting. Zo kan je werken met verschillende kleuren, hoogtes, hoeveelheden en voorwerpen. 

LED kaarsen

Door gebruik te maken van LED kaarsen zorg je veel een gezellige sfeer of een simpele manier. Zo kan je de dinerkaarsen gezellig tijdens een romantisch diner aanzetten of de losse kaarsen tijdens een lekker avondje op de bank. De kaarsensets worden vaak ter decoratie neergezet op een salontafel of kaarsenplateau. De kaarsen zijn in verschillende soorten en maten te krijgen. Alle kaarsen zijn voorzien van een timer en afstandsbediening. Door de bewegende vlam zijn de kaarsen niet van echte te onderscheiden. Een van de grootste voordelen van de LED kaarsen is dat ze veel langer branden van normale kaarsen. Ook hoef je niet bang te zijn om je kinderen of huisdieren alleen beneden te laten. De kaarsen kan je zien als een kleine investering. Zo bespaart het tijd en geld. 

Kerstbomen

Wil je dit jaar graag een kerstboom maar vind je het vaak veel gedoe? Dan hebben wij voor jou de oplossing. Met onze pop-up kerstbomen ben je binnen 1 minuut voorzien van een verlichte en versierde kerstboom. De boom is inclusief verlichting, slingers, kerstballen, voet en paal. De kerstboom is in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo is er voor ieder wat wils. Met de bijbehorende schakelaar is het mogelijk om de verlichting op verschillende manieren te laten branden. De verlichting bestaat uit 150 LEDS. Door de vele lampjes krijg je een gezellig en vol effect. Zoals je misschien als leest is de pop-up kerstboom zeker een aanrader.