Bouwbedrijf P. van Brenk – aannemer in omgeving Apeldoorn

Bent u van plan om de woning van uw dromen te laten bouwen in de omgeving van Apeldoorn? Of woont u daar al en wilt u iets laten aanbouwen of verbouwen? Is er wellicht iets dat gerenoveerd moet worden? Als aannemersbedrijf is Bouwbedrijf P. van Brenk u daar graag bij van dienst. Wij realiseren nieuwbouwprojecten, aanbouw, verbouwingen, alsmede renovatiewerkzaamheden. Ons bedrijf is actief in de gehele regio en dus ook in steden als Arnhem, Ede en Nijmegen.

Wilt u meer weten over wat we als aannemer in omgeving Apeldoorn voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op en bespreek de mogelijkheden! Ons telefoonnummer is 06-51290795!

Tot maar liefst 10 jaar garantie!

Als aannemer te Apeldoorn beschikt Bouwbedrijf P. van Brenk over zeer veel ervaring. Het leveren van kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarom geven we u maar liefst 5 jaar garantie indien er achteraf sprake blijkt te zijn van verborgen gebreken. Gaat het om constructieve gebreken? Dan kunt u rekenen op 10 jaar garantie! Als aannemersbedrijf leveren wij diverse diensten:

  • Nieuwbouw;
  • Aan- en verbouw;
  • Renovatie;

10 Standaard basisontwerpen

Wie nog inspiratie zoekt voor zijn nieuwbouw project, verbouwing of renovatie kan bij ons gebruik maken van een van onze 10 standaard basisontwerpen. Wij hebben door een architect diverse standaard ontwerpen laten maken. Uiteraard staan deze niet vast in steen. Indien gewenst kunnen we altijd aanpassingen op maat doorvoeren, tot u helemaal tevreden bent met het ontwerp. Ook kunnen we eigen ontwerpen die door uzelf worden aangeleverd realiseren.

Vraag om een vrijblijvend offerte!

Bent u geïnteresseerd in het inschakelen van Bouwbedrijf P. van Brenk voor uw nieuwbouw, aan- of verbouw of renovatie project? Informeer dan gerust eens verder en vraag om een vrijblijvende offerte! U kunt ons per telefoon bereiken via 06-51290795 of door een bericht te sturen via het contactformulier op onze website.

 

https://www.bouwbedrijfpvanbrenk.nl/