Joomlaboek
Image default
Bedrijven

Coaching in je loopbaan bij ons

Soms zit het niet mee in en loop je tegen problemen aan binnen je werk. Met de hulp van loopbaanbegeleiding in Utrecht kan je problemen aanpakken. Met behulp van een coach kun je een antwoord formuleren op vragen die bij jou spelen. Dit kunnen van kleine dingen zoals ‘Wat verwacht ik van mijn werk en word ik er gelukkig van?’ tot grotere zaken zoals ‘Is dit het werk wat ik mijn hele leven wil blijven doen?’. Het zijn vragen waarop je zelf misschien lastiger antwoord kunt geven, met een loopbaanbegeleiding in Utrecht ga je samen op zoek naar antwoorden.

Wat is het voordeel van loopbaanbegeleiding?

 Als jij niet goed in je vel zit, kunnen veel dingen niet zo gaan zoals jij zou willen of had verwacht. Je krijgt negativiteit op je werk en dat blijft maar hangen. Hoe dat komt? Omdat een goede relatie met jezelf de basis van succes vormt. Wat jij denkt, hoe jij je voelt, dat uit zich in jouw gedrag en handelingen. Die vragen staan centraal bij de loopbaanbegeleiding Utrecht. De coach stelt je vragen zoals of je een gelukkig bent, wat jouw drijfveren zijn, of je in je werk de waarden terugvindt waar jij voor staat? Heb je het gevoel dat je gewaardeerd wordt en dat je je kan ontwikkelen? Deze vragen zijn voorbeelden van vragen die de coach stelt tijdens loopbaanbegeleiding in Utrecht. Het zijn goede vragen, maar dat zijn niet de simpelste vragen om een antwoord op te bedenken. Met loopbaanbegeleiding Utrecht en de gesprekken helpen je op inzicht te krijgen in wat je drijf, waar gelukkig van wordt en wat je wil bereiken. Met verschillende programma’s en gesprekstechnieken en hulpmiddelen zoals vragenlijsten kom je met je coach tot waardevolle gesprekken.

 

Plan een kennismakingsgesprek

Benieuwd of het jou ook helpt? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan voor loopbaanbegeleiding in Utrecht. Tijdens een intake wordt er samen met de coach gekeken naar wat er speelt en welke doelen je helpt. Samen met je coach werk jij aan een gelukkigere carrière.