Joomlaboek
Image default
Bedrijven

De gevolgen van corona op ons dagelijks leven

Zoals we ondertussen in de gaten hebben , heeft corona een enorme invloed op ons leven. De invloed ervan is zelfs zo hoog dat het ervoor zorgt dat we ons hele leven anders moeten aanpakken. Voor sommige lukt dit goed, voor anderen heeft dit desastreuze gevolgen. Zo zijn er sinds corona enorm veel bedrijven failliet verklaard en een groot deel hiervan betrof fysieke zaken zoals winkels of horecagelegenheden. Anderzijds hebben steeds meer mensen last van psychische problemen doordat zij zich niet kunnen ontspannen of niks hebben om naar uit te kijken. Hoe zal dit zijn als we dadelijk weer meer mogen? 

Het duurt lang voordat alles weer normaal is

Lekker staan op een festivalletje en volop genieten van de sfeer en muziek? Dat zal nog wel een tijdje duren. Corona is nog niet weg en volgens experts kan het nog enige tijd duren voordat dit weg is. De kans dat festivals dit jaar plaats gaan vinden wordt daardoor steeds kleiner en onwaarschijnlijker. Gelukkig is er wel nog hoop en gelooft het kabinet er ook in dat dit mogelijk wordt. Zij hebben er namelijk voor gekozen om na 1 juli alle gecancelde festivals te vergoeden in kosten. Hierdoor hebben meer evenementen organisaties vertrouwen in het organiseren van feesten of festivals.

Kunnen we dadelijk weer ergens gaan eten?

Dit en andere vragen zijn op het moemnt moeilijk te beantwoorden. Op het moment streeft de regering er naar om 3 maart weer alles open te gooien. Of dit ook mogelijk zal zijn zal nog moeten blijken. Zelfs als dit mag zal er nog steeds gebruik worden gemaakt van coronaregels en zal dus lang niet alles mogen zoals het voorheen was. Verwacht dus bij een etentje in een restaurant dat dit ook zo zal zijn. Een horeca scherm om gasten van elkaar te scheiden zal hier niet raar zijn.

https://endlessbranding.com/horecaschermen/