Joomlaboek
Image default
Bedrijven

Demontabele container

Het opslagprobleem van je bedrijf

Stel je eens voor, je bent een bedrijf en je weet niet zo goed waar je je spullen kwijt moet. Daarnaast heb je geen zin om naar de gemeente te gaan om te vragen of je bedrijfspand mag uitbreiden. Een demontabele container van Zelfbouwcontainer is hiervoor de juiste oplossing. Een demontabele opslagcontainer kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Zo kan de snelbouw container worden gebruikt als inboedelopslag, archiefopslag of banden opslag. Kortom, mogelijkheden zat!

Bij Zelfbouwcontainer kunt u demontabele containers kopen of containers huren, bekijk onze website voor de voordelen en mogelijkheden!

Een materiaalcontainer voor iedereen

Een demontabele container kan door alles en iedereen worden gebruikt. Elk bedrijf heeft namelijk wel eens extra opslagruimte nodig gehad, de demontabele container in combinatie met de verschillende stellingen pakketten biedt hiervoor de oplossing. Deze stellingen zorgen ervoor dat producten zoals verhuisdozen makkelijk en netjes kunnen worden opgeslagen. Ook kan een handige klusjesman hier gemakkelijk gereedschap plaatsen en kan hij bakken met onderdelen makkelijk uitstallen. De materiaalcontainer kan dus makkelijk worden gebruikt als hobby container of klus hok.

Demontabele container in alle soorten en maten

Een snelbouwcontainer is er in verschillende soorten en maten, zo is er een kleine 2 x 2 demontabele container die kan worden gebruikt als hobby hok of klusschuur voor handige klusjesmannen. Daarnaast is er een grotere 6 x 2 container waar een bedrijf gemakkelijk een groot deel van haar voorraad kwijt kan. En als er echt veel ruimte nodig is, kan er ook nog worden gekozen om de containers te koppelen met de koppelstukken. Als laatste is er ook nog veel mogelijk met het type deur, het is namelijk mogelijk om te kiezen voor een enkele of voor een dubbele deur aan alle kanten van de demontabele container.

Het monteren van een demontabele container

De montage van een demontabele container is zeer gemakkelijk. Hiervoor is ook geen zwaar groot gereedschap voor nodig. Een set moersleutels, momentsleutels en een schroevendraaier moet genoeg zijn om de onderdelen met behulp van moeren en bouten te monteren. Ook is het slot makkelijk in de snelbouwcontainer te plaatsen, hiervoor is alleen een boormachine benodigd.

Goedkope demontabele containers

Goedkope containers vind je bij Zelfbouwcontainer. Wij hebben een groot aanbod in goedkope demontabele container, maar hebben door de verhuur van de containers ook een groot assortiment in tweedehands containers. Deze tweedehands goedkopere containers hebben vaak een aantal gebruikssporen, maar zijn nog prima te gebruiken voor opslagdoeleinden. Zeer interessant voor consumenten en bedrijven die het niet al te breed hebben zitten.

Zelfbouwcontainer de goedkoopste van Nederland

Zelfbouwcontainer verkoopt demontabele container in Nederland met een laagste prijs garantie. Zelfbouwcontainer is de goedkoopste van Nederland. Dit komt door de jarenlange ervaring in de demontabele container industrie. Ook is het mogelijk de container eerst met eigen ogen te bekijken, dit kan op het hoofdkantoor in Bergschenhoek. Maak hiervoor eerst even een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat de koffie klaarstaat. Dit kan door een mail te sturen naar info@zelfbouwcontainer.nl of door te bellen naar 085 0685 590

https://www.zelfbouwcontainer.nl/