Joomlaboek
Image default
Bedrijven

Demontabele opslagcontainer

Wat is een demontabele opslagcontainer?

De demontabele opslagcontainers van Zelfbouwcontainer.nl worden voornamelijk gebruikt voor opslagdoeleinden en worden ook wel snelbouw containers, zelfbouwcontainers, opslagcontainers, materiaalcontainers of zeecontainers genoemd.

Deze demontabele opslagcontainers zijn relatief licht in gewicht en daardoor makkelijk te hanteren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Tevens zijn de demontabele opslag containers snel op te bouwen maar wanneer de situatie daarom vraagt kunnen ze ook weer gedemonteerd worden. De opslagcontainers zijn daarom geschikt voor zowel permanent als tijdelijk gebruik. Bij ons kunt u een demontabele container kopen, een materiaalcontainer kopen, een 10ft container kopen of een snelbouwcontainer kopen.

In welke situatie is een opslagcontainer geschikt?

Als u op tijdelijk of permanent uw goederen wil opslaan op privéterrein en bedrijfsterrein. Maar de opslagcontainers zijn multifunctioneel inzetbaar. Zo gebruiken onze klanten de demontabele opslagcontainer als schuur, fietsenstalling, carport, opslag voor tuingereedschappen, nachtverblijf voor bijvoorbeeld waakhonden en zo zijn er nog tal van mogelijkheden op te noemen.

Eigenschappen demontabele opslagcontainers

Zelfbouwcontainer.nl gevestigd in Bergschenhoek, Zuid-Holland is heeft een eigen label containers en kan tevens opslagcontainers van hoogwaardige kwaliteit leveren. De containers zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. Onze containers zijn licht in gewicht, dus makkelijk hanteerbeer. Ondanks de vaste maten van de opslagcontainers, heeft u zelf invloed op de samenstelling ervan. Zo kunt u bepalen of de container van een of meerdere deuren en ramen worden voorzien. Dankzij de diverse accessoires kunt u de container geheel naar uw situatie aanpassen. Onze containers worden onder andere als zeecontainer, opslagcontainer, materiaalcontainer, materiaalcontainer, snelbouw container, demontabele units, schuur, houtopslag, fietsenstalling en nog vele andere doeleinden gebruikt. Wij hebben altijd alle standaard modellen van ons aanbod demontabele opslagcontainers op voorraad.

Transport en opbouwservice

Standaard leveren wij onze containers uit als bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Gouda. Wij kunnen, indien gewenst, de opslagcontainer ook bij u thuis afleveren en voor u opbouwen. Zowel het transport als de opbouwservice doen wij volledig in eigen beheer, u doet zaken met één partij.

https://www.zelfbouwcontainer.nl/