Joomlaboek
Image default
Bedrijven

Doorverwezen worden

Tijdens een bezoek aan de tandarts kunt u weleens verrast worden over de staat van uw gebit, deze kan zeer slecht zijn of heel goed. De tandarts zal dan kijken wat het meest geschikt is voor u en zo het beste programma opstellen om de tanden te verbeteren of te behouden. Soms kan dit plan redelijk druk zijn, u zou bijvoorbeeld doorverwezen kunnen worden naar een kaakchirurg. Deze kan dan u vervolgens behandelen voor verschillende kwaaltjes. Zij zorgen ervoor dat de rotte tanden worden getrokken, ook kunnen zij voor u het mogelijk maken om een verstandkies te laten trekken.

Daarom is het belangrijk dat u regelmatig de tandarts bezoekt, men is zich hier van bewust maar voert dit niet altijd uit. Dit vindt een tandarts ook niet leuk om te zien, hij of zij probeert ook het beste voor u te maken. Het is dan ook erg zonde als u een mooi gebit verwaarloost. Sommige mensen hebben geen mooi gebit maar verzorgen het wel, de persoon die een mooi gebit heeft en niet verzorgt is de ogen van de ander dan erg vervelend. Maar he gaat om het gebit, dit zorgt ervoor dat men zelf mag bepalen wat hij of zij hier mee doet.

Om de tandzorg te verbeteren kan men dus verschillende dingen laten doen en zelf uitvoeren. Zo zorgt goed tandenpoetsen ervoor dat de gesteldheid van het gebit niet achteruit gaat. Ook het eten van verschillende soorten voedsel en het drinken van bepaalde dranken zorgen ervoor dat de tanden kunnen verkleuren. Dit kan komen door het drinken van koffie, thee, rode wijn of frisdrank. Roken is tevens ook heel slecht voor de tanden. Soms vreet dit de tanden op en moet men een tand laten trekken, zij kunnen dan vervolgens ervoor kiezen om deze te laten implanteren. Een implantaat kies is hier een voorbeeld van.

http://www.orfeokliniek.nl/