Joomlaboek
Image default
Bedrijven

Een professioneel vertaalbureau

Heeft u teksten die u wilt laten vertalen naar een vreemde taal? Of wilt u een artikel uit een buitenlandse taal laten vertalen naar het Nederlands? In beide gevallen is het professionele vertaalbureau in Groningen uw oplossingen. Het vertaalbureau Groningen is een ervaren bureau op het gebied van vertalen, tolken en secretariaat. Her vertaalbureau biedt bieden hoogwaardige vertaaldiensten in zowel alle Europese talen. Het maakt niet uit waar u werkt of in welke branche u werkzaam bent. Wij kunnen alle documenten vertalen

Gespecialiseerd in speciale documenten

Het vertaalbureau uit Groningen is gespecialiseerd op vertaal documenten uit het bedrijfsleven zoals overheidsinstellingen, notarissen of advocaten. U kunt hierbij denken aan juridische documenten die in het buitenland zijn opgesteld. Bij het vertalen van deze documenten is precies en nauwkeurigheid vereist. Het is namelijk van belang dat de documenten op een precieze en juiste wijze vertaald zijn. Een foutje in de vertaling bij een juridisch document kan voor grote problemen zorgen. Gelukkig hoeft u bij vertaalbureau Groningen daarvoor niet bang te zijn. Ze beschikken over ervaren vertalers die vaak vanuit hun moedertaal vertalen. Daardoor zijn er geen fouten als er bijvoorbeeld zinnen in staan die spreektaal zijn of een gezegde. Doordat de vertaler van vertaalbureau Groningen vanuit hun moedertaal vertalen hebben ze een excellent niveau van vertalen.

Wat kunt u laten vertalen?

Bij vertaalbureau Groningen kunnen documenten, websites, brochures, brieven en zakelijke documenten zoals handleidingen voor uw klanten op een correcte wijze vertaald. Ben u benieuwd naar de prijzen? Stuur dan een document mee, op die manier kunnen we gelijk de juiste prijs offreren. Het vertaalbureau Groningen werkt namelijk op basis van het aantal woorden en de complexiteit van een document. Als u een document voor de opdracht meestuurt kan vertaalbureau Groningen gelijk de juiste offerte geven.  Afhankelijk van de complexiteit sturen wij binnen een aantal dagen de vertaling terug. Met vertaalbureau Groningen kunt u rekenen op een correcte vertaling.