Joomlaboek
Image default
Bedrijven

Het voordeel van assessment.

Een carrière switch is vaak lastig. Het brengt een heleboel vragen en onzekerheden met zich mee. Het is belangrijk dat je een goed advies krijgt en dat u weer de goede weg in slaat. De keus die je nu maakt is cruciaal. Het is voor lange termijn en een plek waar u waarschijnlijk tussen de 16 en 40 uur in de week zal zijn.

Niet alleen voor de werknemer, maar ook voor de werkgever is dit een lastige situatie. Als er een werknemer weggaat betekent dit (vaak) dat er een nieuwe voor in de plaats moet komen. Nu zoek je iemand die perfect in je team past en het maximale haalt uit de competenties die hij of zij heeft. En dit blijft lastig voor beide partijen. Gelukkig zijn er derden die er voor proberen te zorgen dat dit zo goed mogelijk verloopt. Deze partijen proberen beide partijen te assisteren in het vinden van de best mogelijke situatie. Op deze manier wordt er druk gehaald van de partijen en is de kans groter dat er een goed resultaat plaats zal vinden.

Het is ook een aanrader om je in te schrijven voor een assessment. Bij een assessment wordt de medewerker beoordeeld op uw kennis, competenties en vaardigheden. Op deze manier krijgt de potentiele werkgever een goede eerste indruk of jij de juiste talenten hebt voor de functie. Kijk bijvoorbeeld is op de website van Loopbaannederland. Hier krijgt u een advies of u in aanmerking komt voor een ontwikkel assessment. Zij staan in contact met meer dan 1400 bedrijven en professionals. Op deze manier krijgt u altijd wel de connectie die u verder gaat helpen en krijgt u deze in de eerste instantie niet dan gaat het waarschijnlijk in de tweede instantie wel lukken.

Op deze manier kan zowel de werkgever als de werknemer en vanuit gaan dat er een goede samenwerking ontstaat die voor lange termijn gaat werken.

 

 

https://loopbaannederland.nl