Joomlaboek
Image default
Bedrijven

Keuken spuiten of overspuiten

Uw keuken overspuiten? Bart Dijkhof!

Kan uw keuken wel een opknapbeurt gebruiken? Of wilt u deze van een ander kleurtje voorzien? Maak kennis met Bart Dijkhof. Als professionele spuiterij zijn wij gespecialiseerd in het spuiten van keukens. Door deze te laten overspuiten bespaart u flink kosten op een nieuwe keuken. Met het spuiten wordt een nieuwe laag lak of verf aangebracht. Uw keuken is achteraf weer als nieuw! Bart Dijkhof staat garant voor een egaal, strak en krasvast resultaat.

Specialist in spuitwerk

Bart Dijkhof is bijzonder gespecialiseerd op het gebied van spuitwerk. Wij hebben namelijk al ruim 30 jaar ervaring met deze werkzaamheden. We zijn dan ook een AF erkend bedrijf, wat de kwaliteit van onze werkzaamheden aantoont. Onze medewerkers zijn ervaren, hoog opgeleid en vakbekwaam. Zij zorgen er graag voor dat uw keukenkastjes, frontjes, keuken deuren en andere stukken er weer mooi en fris uitzien.

Ook voor het spuiten van meubels en interieur

Behalve het spuiten van keukens kunnen klanten ook bij ons terecht voor het laten overspuiten van meubels en interieur. Wij bieden vele mogelijkheden, waar we u graag van deskundig advies over voorzien. Zo zijn we in staat diverse materialen te spuiten en is op het gebied van kleur ook van alles mogelijk.

Vraag om een scherpe offerte

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0313 651 222. Wij staan u graag te woord.

http://bartdijkhof.nl/