Joomlaboek
Image default
Bedrijven

Koop een nieuw huis via Heintz Makelaars in Rotterdam

Het kopen van een huis is niet zomaar iets, dus als je op zoek bent naar een makelaar in de omgeving van Rotterdam, neem dan snel contact op met Heintz Makelaars! Ondanks dat het kantoor van Heintz Makelaars in Vlaardingen gevestigd zit, zijn ze ook gespecialiseerd in de omgeving van Rotterdam. Dit betekent dat ze elke plaats op hun duimpje kennen en dat zonder enige problemen jouw droomhuis in Rotterdam gevonden kan worden! De dienstverlening van Heintz Makelaars is heel breed. Zo begint de samenwerking met jou door een gratis waardebepaling van je huidige huis en de samenwerking eindigt als alles bij de notaris is afgerond en jij de sleutel van jouw nieuwe huis in handen hebt. Wil je slechts je huis laten taxeren of wil je advies over een nieuwe hypotheek? Ook daarvoor ben je van harte welkom.

Heintz Makelaars is slechts een klein makelaarskantoor in Vlaardingen met twee medewerkers, Robert Jan Dries, een NVM geregistreerde makelaar en Koen van Schooten. Robert Jan kwam in 1989 bij het bedrijf en werd in 1991 directeur en eigenaar. Koen werkt sinds 2007 bij Heintz Makelaars, is kandidaat NVM makelaar en dus ook zeer ervaren te noemen. Samen hebben de heren een zeer grote kennis van de omgeving Rotterdam waardoor ze als allerbeste advies kunnen geven over het kopen van een huis in deze regio.

Wil je meer weten over Heintz Makelaars in Rotterdam of Vlaardingen? Neem dan een kijkje op de website. Ook is het mogelijk om hier het contactformulier in te vullen. Wil je toch liever sneller contact? Dan kun je op werkdagen tussen 9 uur ’s ochtends en 17 uur ‘s middags bellen naar 010-4601211. Op zaterdag is Heintz Makelaars alleen geopend op afspraak.

https://www.heintz.nl/