Joomlaboek
Image default
Bedrijven

Pelletkachel moederhaard CV

De milieuvriendelijke pelletkachel moederhaard cv

Groener leven. Duurzaamheid. Milieuvriendelijkheid. Maatregelen nemen in het kader van global warming wordt steeds belangrijker. De op aardgas werkende cv-ketel zien veel mensen dan ook graag vervangen worden door alternatieven. De pelletkachel moederhaard cv is zo’n alternatief. Lekker warm, milieuvriendelijk en gegarandeerd een knusse en fijne sheer in huis. Bij Alles voor Warmte kunt u zo’n kachel kopen. Als specialist op het gebied van pelletkachels bieden zij een ruim assortiment aan kachels aan. Het mooie? Bij de aanschaf daarvan ontvangt u in de meeste gevallen ook nog eens subsidie!

Voordelen van een pelletkachels

Ten opzichte van andere soorten kachels geniet u met een moederhaard pelletkachel cv van diverse voordelen. De kachels werken door middel van de verbranding van houtpellets. Dit is niet alleen een milieuvriendelijke manier van warmte opwekken en verspreiden, het is ook nog eens goedkoop in gebruik. Door een dergelijke kachel aan te schaffen bespaart u dus flink ten opzichte van een normale cv-ketel. De pelletkachel is zelfregulerend. Op basis van de kampertemperatuur wordt de aanvoer van lucht en pellet zelf geregeld.

Ontvang subsidie voor uw aankoop

Om de aankoop van milieuvriendelijke alternatieven van gewone cv-ketels te bevorderen heeft de Nederlandse overheid per 1 januari 2016 nieuwe regelgeving ingevoerd. Op basis van deze regelgeving wordt subsidie verleent voor de aankoop van pelletkachels. Deze dienen aan een aantal eisen te voldoen die zien op de uitstoot van CO2 en fijnstof, maar bijna alle kachels in het assortiment van Alles voor Warmte voldoen aan deze eisen.

Bestel gelijk!

Wilt u ook een milieuvriendelijke keuze maken als het aankomt op de verwarming van uw woning? Kies voor de moederhaard/pelletkachel cv! Bij Alles voor Warmte kunt u deze kopen en ontvangt u daar ook nog eens subsidie voor. Bezoek de website om het aanbod te bekijken, of neem telefonisch contact op via 076-2045545 voor meer informatie of een offerte.

https://allesvoorwarmte.nl/