Joomlaboek
Image default
Bedrijven

Schaarhoogwerker huren?

Voor het huren van een hoge kwaliteit schaarhoogwerker ben je bij Jekuntmijhuren.nl aan het juiste adres. We bieden voor alle wensen een passende schaarhoogwerker aan. Zo hebben we modellen schaarhoogwerkers die werken op elektriciteit, maar ook modellen die werken op diesel.

Elektrische schaarhoogwerker

Een van de twee modellen schaarhoogwerkers werkt op elektriciteit. Dit model is voor zowel binnen- als buitengebruik geschikt. Binnen dit model bieden we ook weer allerlei varianten aan. Ten eerste kunt u kiezen tussen schaarhoogwerkers met een verschillend bereik. In ons assortiment lopen de modellen uit van 6.5 meter tot en met maar liefst 15.5 meter bereik. Ten tweede kunt u kiezen uit verschillende formaten. Zo bieden we modellen aan die mini, compact en smal zijn. Op deze manier kunt u voor elke klus een geschikte elektrische schaarhoogwerker huren. Al onze modellen zijn van het merk Genie. Deze zijn van goede kwaliteit en kunnen we tegen een scherpe prijs aanbieden. 

Schaarhoogwerkers op diesel

De tweede variant schaarhoogwerkers die we aanbieden, werkt op diesel. Dit model beschikt over een 4×4 aandrijving, grove wielen en een automatische afstempeling. Hierdoor is dit model geschikt voor gebruik op ruig terrein en schuine ondergronden. Deze krachtige schaarhoogwerker is hiermee ideaal voor werkzaamheden aan de buitenzijden van kantoorpanden, het plaatsen van airconditionings en het reinigen van dakgoten. Binnen dit model bieden we 4 verschillende varianten aan. Hierbij heeft het kleinste model een bereik van 10 meter en het grootste model een bereik van 15.5 meter.

Flexibel huren

Het kan natuurlijk zo zijn dat u uw schaarhoogwerker maar een paar uur nodig hebt, of juist voor een periode van een aantal dagen. Het is dan fijn om per dagdeel of aantal dagen te huren. Wij van Jekuntmijhuren.nl begrijpen dit maar al te goed en denken graag met u mee. Wanneer u contact met ons opneemt, kijken we samen met u naar de mogelijkheden en bieden we een scherpe prijs aan, gebaseerd op de tijd dat u de schaarhoogwerker ook echt nodig heeft.

Voor vragen en advies kunt u ons telefonisch bereiken via 0318 – 51 13 02. Ook kunt u uw vraag naar ons mailen via verhuur@cluistra.nl.