Joomlaboek
Image default
Bedrijven

Voorkom agressie voordat het te laat is

Natuurlijke hondensnacks zijn het beste om je hond te belonen of te verwennen. Als je veel traint met je hond dan kan je dit het beste doen aan de hand van voerbeloningen. Dit is een methode die bijna elke hond snel snapt en het bespaart je dus veel tijd. Het enige nadeel is dat je hond heel erg gericht op voer kan worden en dit kan gevaarlijk zijn. Leer je hond dus om netjes te wachten op een teken voor hij mag eten of om voedsel te weigeren. Op die manier voorkom je dat de situatie gevaarlijk wordt en kan je op een veilige manier met hem trainen.

Je hond leren zitten

Trainen met natuurlijke hondensnacks is erg eenvoudig. Wanneer je je hond wilt leren zitten zorgt je dat je hem met een snoepje naar boven lokt als hij staat, zo wordt hij een beetje gedwongen om te gaan zitten. Zodra hij lijkt te gaan zitten beloon je de hond door middel van een snack. Dit herhaal je een paar keer en wanneer hij het door heeft koppel je een woord eraan, bijvoorbeeld ‘zit’. Als je dit vaak genoeg herhaalt zal hij vanzelf dingen uitproberen of de link leggen met het woord. Hij verwacht in het begin dan nog een beloning, maar dit kan je langzaam afbouwen.

Keuze genoeg

Het voordeel van natuurlijke hondensnacks is dat alle ingrediënten natuurlijk zijn, zoals de naam al een beetje verklapte. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je hond slechte dingen binnen krijgt. Daarom is het ook niet zo erg om wat meer natuurlijke hondensnacks te geven, ze zijn immers niet schadelijk. Daar komt ook nog eens bij dat ze je hond veel minder snel dik maken dan de gemiddelde hondensnacks. Dat is dus nog een positief puntje dat er weer bovenop komt. De snacks worden in verschillende smaken aangeboden, dus je kan kijken welke je hond het beste bevalt.