Joomlaboek
Image default
Bedrijven

Zelfbouwcontainer

Zelfbouwcontainer

Weddenschapje: Wedden dan ik een dak boven mijn hoofd kan maken met slechts 5 stuks gereedschap?

 

Wil jij indruk maken op je vrienden? Op je aanstaande schoonpa? Of gewoon op je meissie? Zeg ze dan dat jij een dak boven hun hoofd kan fiksen met gebruik van slechts 5 stuks gereedschap. En het mooiste: je liegt niet!

 

Alle demontabele opslagcontainers van ZelfbouwContainer.nl kan je namelijk supersnel opbouwen. Je hebt alleen een set moersleutels (13 en 19 mm), moment sleutels, kruiskopschroevendraaier, een houten balk en een boormachine nodig.

 

Je opent het pakket en legt de delen op een logische wijze klaar. Dan ga je aan de slag: je boort en ratelt erop los. De houten balk gebruik jij als steunpilaar om de wanden van de opslagcontainer overeind te houden, zo klaar jij deze klus helemaal alleen!

 

In een mum van tijd tover jij dit bouwpakket om tot praktische demontabele container. Indrukwekkend. Dit hadden je maten niet verwacht. Je aanstaande schoonpa weet nu zeker dat zijn dochter de juiste keuze maakt. En je vrouw… niets zo aantrekkelijk als een man die kan klussen!

 

Hulp nodig bij het kiezen van een voor jou geschikte materiaalcontainer? Of ben je minder klusser dan je dacht? Neem contact op met de helpdesk van ZelfbouwContainer.nl!

https://www.zelfbouwcontainer.nl/