Joomlaboek
Image default
Eten en drinken

Een smakelijke en gezellige ervaring is nooit ver weg

Goede catering Hengelo is een topkwaliteit slagerij die de producten voor u op locatie brengt. U bent geen tijd meer kwijt aan de voorbereiding van het heerlijke eten wat u uw gasten wilt serveren op uw feesten en partijen. Catering Hengelo zet binnen no time de lekkerste gerechten voor u en uw gasten klaar. Het vlees komt van hoogwaardige en lokale poeliers waar de dieren altijd een vrije uitloop hebben gehad. Stressvrije dieren betekent hogere kwaliteit vlees. En dat proef je in de gerechten van Catering Hengelo.

Ambacht en Authenticiteit

Als familiebedrijf heeft Catering Hengelo een vertrouwd netwerk van poeliers en blijft het bedrijf producten leveren van echte authenticiteit. De kwaliteit is dus niet alleen gewaarborgd door de kwaliteit van het vlees zelf, maar ook de kwaliteit van het netwerk. De mensen zijn verbonden en werken met integriteit en liefde voor hun vak: een breed publiek laten genieten van het lekkerste van lokale bodem. Een circulaire keuken die het beste uit haar omgeving haalt, voor mens, dier en natuur.

Divers aanbod voor een breed publiek

Catering Hengelo maakt het u makkelijk om te kunnen kiezen uit een mix van pakketten. Kleine hapjes, buffetten, lunchbroodjes en barbecues, alles is mogelijk bij Catering Hengelo.  De hoge kwaliteit en zeer smakelijke producten zorgen ervoor dat uw gasten in ieder geval niet met honger naar huis zullen gaan. Bij elk pakket is kunt u kiezen uit verschillende vleessoorten. Zo kunt u ongeacht de grote van uw feest en of gastenlijst er van uit gaan dat Catering Hengelo voor eenieder wat lekkers heeft. Ook kunt u bij Catering Hengelo verrassingspakketten bestellen. Zodat u ook zonder feest een mooi en heerlijk cadeau kunt schenken aan geliefdes, familie of vrienden. Of wellicht zoekt u gewoon een mooi bedank cadeau, Catering Hengelo heeft het allemaal voor u in huis.