Joomlaboek
Image default
Vakantie

Marokko ontdekken tijdens een motorreis!

Boek nu snel jouw eigen motorreis door het kleurrijke Marokko! Een reis op de motor door dit prachtige land is voor iedere motorliefhebber zeker weten een echte aanrader. De route dat sit bedrijf voor jou heeft uitgestippeld brengt jou naar leuke dorpjes en steden en zorgt ervoor dat jij de mooiste kanten van Marokko zal zien. Daarom wordt een motorreis van dit bedrijf ook zeker hoog aangeschreven. Doordat de wegen in Marokko verrassend goed zijn onderhouden, is een motorreis maken meer dan prima te doen. Wacht daarom zeker niet langer met het boeken van jouw eigen prachtige motorvakantie door dit land!

De reis

Jouw motorreis door Marokko zal eerst beginnen in het zuiden van Spanje, namelijk Malaga. Vanaf Malaga zal je op een ferry een mooie tocht maken naar het zonnige Marokko. Daar zal jouw motorreis écht gaan beginnen. Een heerlijke woestijn bries, prachtige zonsondergangen en adembenemende uitzichten staan allemaal op jou te wachten als jij deze motorreis door Marokko gaat boeken. De route brengt je langs onder anderen Tinghir, Chefchaouen en Fes, waar jij heerlijk kunt genieten van traditionele Marokkaanse gerechten en drankjes. Zo wordt een reis van dit bedrijf helemaal compleet gemaakt! Neem daarom nu zeker snel contact op met dit bedrijf!

Details

Marokko heeft voor de motorliefhebber zeker weten heel erg veel aan te bieden. Het Marokkaanse cultuur is fantastisch om een keertje mee te maken en het eten smaakt altijd heerlijk! De prachtige uitzichten die je tegen zal komen zijn zeker een foto waard, daarom moet je je camera ook zeker niet vergeten! Deze motorreis is het leukste om te maken tijdens het najaar en zal 10 dagen duren. Je legt per dag ongeveer 250-375 kilometer af en doet dit in een een gezellige groep! Neem daarom zeker snel contact op om jouw eigen motorreis door Marokko te boeken!