Joomlaboek
Image default
Vakantie

Zeevracht tegen zeer voordelige tarieven!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw container, auto of andere zware producten via zeevracht kan verschepen tegen voordelige tarieven? Wacht dan niet langer en neem hier contact op!

Baten

Wanneer u iets via zeevracht wilt verschepen tegen voordelige tarieven kunt u hier veel profijt van hebben. Zo weet u zeker dat u zeevracht op de juiste plek aankomt. Er zijn betrouwbare aankomst tijden en vertrek tijden. Daarnaast is uw vracht via zeevracht versturen de beste optie als het gaat om de verhouding tussen snelheid, veiligheid en tarieven. Tevens kunt u natuurlijk erg veel goederen verschepen, zo veel u maar wilt. Daarnaast is zeevracht beter voor het milieu dan andere vracht opties en daarmee wordt het ook door veel mensen gezien als een groene en duurzame manier van transport. Ook de transitietijden van zeevracht zijn niet langer dan normaal. Deze zijn te vergelijken met wegtransport. Tot slot is zeevracht in een ander opzicht voordelig, namelijk omdat er lagere MAUT en tol tarieven gelden voor zeevracht. Dit maakt het nog aantrekkelijk om uw vracht via zeevracht te versturen.

Procedure

U kunt u zeevracht laten versturen naar waar u maar wilt. De meest voorkomende zeevrachten gaan via Rotterdam naar de Caribische eilanden, Aruba, Bonaire en Curaçao. Maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om ergens anders naar te verschepen. Wanneer u er voor kiest om te verschepen dient u eerst een offerte aan te vragen via de website. Hier dient u alles gegevens te noteren betreffende uw zeevracht. Bijvoorbeeld het gewicht, lengte en de breedte en het volume. Vervolgens krijgt u een offerte toegestuurd. Lees deze aandachtig door. Hierop zijn tevens tarieven berekend. Indien een vraag heeft over de offerte kunt u contact opnemen. Wanneer u een boeking wilt plaatsen kunt u dit via email laten weten en kan de boeking na betaling schriftelijk worden afgerond.