Joomlaboek
Image default
Gezondheid

Oksels zelf op een veilige en pijnloze manier bleken

Oksels zelf op een veilige en pijnloze manier bleken

Heb je donker gekleurde oksels en wil je hier graag vanaf? Vele mensen gingen je voor en probeerden diverse behandelmethodes uit om deze donkere verkleuringen onder de oksels te verwijderen. De diverse opties om van donkere oksels af te komen bespreken we graag met je.

Hoe krijg je die donkere oksels?

De tere huid onder je oksels heeft een hoop te verduren. Dagelijks stootten de zweetkliertjes transpiratievocht uit. De oksels drogen door deze zoute vloeistof sneller uit. Smeer daarom regelmatig bodylotion of een huidverzorgende olie op deze droge huid. Ook het gebruik van, vaak geparfumeerde, deodorant werkt deze verkleuringen in de hand. Okselhaar wordt vaak weggeschoren. De scherpe scheermesjes verwijderen niet alleen de haartjes, maar nemen ook huidcellen mee, wat de huid iedere keer een beetje beschadigd. De huid verkleurd door deze beschadigingen.

Zelf oksels bleken

Om je oksels te bleken hoef je niet naar een prijzige schoonheidssalon of chique duur kuuroord. Onaantrekkelijke donkere verkleuringen bestrijd je heel eenvoudig zelf, in je eigen huis. Tegenwoordig zijn er namelijk fijne pigmentcrèmes die deze pigmentaties verhelpen. Er zijn een heleboel middeltjes op de markt, maar ze werken lang niet allemaal even goed. Het allerbelangrijkste is dat je kiest voor een pigmentcrème op een natuurlijke basis. Omdat de okselhuid heel gevoelig is, kunnen hier snel irritaties optreden die juist alleen maar voor meer verkleuringen kunnen zorgen.

Een crème die alleen maar natuurlijke bestanddelen bevat is Skinlight. Dit is een betrouwbare crème die door een dermatoloog is ontwikkeld en is goedgekeurd voor de Europese markt. Met deze crème kun je eenvoudig zelf je oksels bleken.

https://www.okselsbleken.com/veilig-oksels-bleken