Joomlaboek
Image default
Gezondheid

Tips tegen zwarte vlekken in gezicht

Tips tegen zwarte vlekken in gezicht

Wanneer je last hebt van vervelende zwarte vlekken in het gezicht is dat vaak geen pretje. Toch denken honderdduizenden mensen dat je er vrijwel niks aan kunt doen. Natuurlijk is het lang niet zo erg als het moeten missen van een arm of been. Toch wordt het erg onderschat dat je als mens echt dermate last kan hebben van zwarte vlekjes in het gezicht of andere vormen van pigmentvlekken in het gelaat. Daarom hebben wij de methodes om deze vervelende zwarte vlekken in het gezicht te verminderen onderzocht.

Hoe ontstaan zwarte vlekken in het gezicht?

  • Door blootstelling aan zon licht, met name UV licht zorgt voor het ontstaan van pigment.
  • Door het niet dragen van voldoende Zonne bescherming.
  • Door ongezonde voeding.
  • Door roken, omdat het de doorbloeding van de huid verslechterd.
  • Door andere redenen waardoor er een pigment storing optreedt.

Hoe kan ik zwarte vlekken in het gezicht minder zichtbaar maken?

  1. Je kunt camouflerende make-up gebruiken.
  2. Je kunt de donkere vlekken weg laten laseren.
  3. Of je kiest voor een huidvriendelijke crème om de zwarte vlekken op je gezicht langzaam te ontkleuren. In ongeveer 4 tot 6 weken kunt u deze huidvlekken een stuk minder zichtbaar maken.

Welke methode gaat u kiezen om uw zwarte vlekken te verminderen?

Bent u de poedertjes helemaal zat en vind u een laser sessie om de paar maanden veel te duur. Dan is Skinlight Crème het product waar je naar opzoek bent. Deze vlekken verlichtende crème richt zich op het donkerste pigment. Het gaat dit pigment langzaam lichter maken van kleur. Hierdoor gaan de pigmentvlekken langzaam op in de omliggende huid.

Waar kan ik Skinlight Crème bestellen?

Deze crème is enkel online te bestellen. Indien je kiest voor hun 2 verpakkingen deal krijgt u bovenop een mooie korting ook nog eens een gratis verzending.