Joomlaboek
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren Veenendaal

Recent zocht ik op houten vloeren Veenendaal, in Google. Al gauw kwamen er vele vloerenwinkels omhoog in de zoekmachine. Maar omdat ik nog een student ben en voor het eerst op kamers ga wonen, in Veenendaal, wil ik niet heel erg veel aan een nieuwe houten vloer uitgeven. Maar de vloer die er nu in ligt, ziet er ook niet uit. Daarom ben ik gaan Googelen in de hoop een bedrijf te vinden die goedkope houten vloeren verkoopt.

Houten vloeren Veenendaal

Ik ben dus op houten vloeren Veenendaal gaan Googelen en kwam al gauw Bax Houthandel tegen. Zij hebben vlak bij Veenendaal een vestiging las ik. En zij leveren, aldus zijzelf, hun houten vloeren erg goedkoop. Daarom ben ik naar de prijzen gegaan en dit bleek inderdaad ook zo te zijn! Ik ben inmiddels al wat bekender in dit wereldje en weet dus voor wat voor een prijs houten vloeren al gemaakt en verkocht kunnen worden. Maar hier bij Bax Houthandel zijn zij zo goedkoop omdat ze hun houten vloeren in hun eigen fabriek fabriceren! Perfect dus! Zo is er geen sprake van een tussenhandel en op die manier worden hun houten vloeren in Veenendaal en omstreken goedkoop verkocht.

Contact met Bax

Daarom besloot ik om contact op te nemen met Bax Houthandel. Ik legde hen uit dat ik een goedkope houten vloer wil kopen en het liefst van een bedrijf uit de buurt van Veenendaal. Zij gaven direct aan dat ik dan het juiste bedrijf aan de lijn heb. Na het een en ander qua wensen uitgewisseld te hebben, stelde de medewerker van Bax Houthandel een budget lamelparket vloer voor. Dit leek mij erg goed. Maar ik wou dit uiteraard wel met eigen ogen zien. Daarom nodigde degene aan de andere kant van de lijn mij uit om naar Bax Houthandel, in de buurt van Veenendaal, te komen.

Ik ben daar naartoe gegaan en zag dat dit een hele mooie en goedkope houten vloer hier! Deze hebben wij ook zelf gelegd in mijn nieuwe woning in Veenendaal.