Joomlaboek
Image default
Bedrijven

Waarom is Dedicated hosting vaak zo duur?

 

 

Waarom is Dedicated hosting vaak zo duur?

Iedereen heeft wel van Dedicated webhosting gehoord. Men spreekt er altijd over dat het erg goedkoop is. Zodra je op de websites komt van deze dedicated server aanbieders dan wordt je telkens verleid om net iets meer erbij te nemen. Meer mbs’, meer bandbreedte, meer geheugen en natuurlijk een peperdure SLA ( Service level agreement ). Aan het einde van de streep betaalt u enorm veel en is de Dedicated hosting eigenaar de lachende derde.

Wij vinden dat het anders zou moeten kunnen. Daarom hebben wij van Indugas Webhosting alles op alles gezet om een zeer betaalbare hostingdienst te maken. Deze webhosting dienst richt zich volledig op alle middelgrote internet bedrijven met mogelijk meerdere websites.

Indien u echt 10.000 bezoekers per dag heeft en een redelijke zware website draait dan is een dedicated server interessant. Heb je minder bezoekers of een relatief lichte website. Dan kun je het alsware al doen met een snelle Sharedhosting. Neem bijvoorbeeld Indugas Webhosting.

 

Indugas Shared webhosting diensten:

Indugas bied mooie royale pakketten aan op hun Dedicated servers me minimaal 32 gig aan geheugen. Deze servers zetten ze in om hun shared hosting klanten te voorzien. In tegenstelling tot vele andere Shared hosting bedrijven plaatsen zij geen talloze klanten op 1 server. En dat merk je snelgenoeg, mooie ping tijdens van 10ms, mooie snelheden. Wij hebben diverse ecomerce scripts op een webhosting account bij hun getest en dit was allemaal dik in orde.

 

http://www.indugas.nl